Parket Schuren en Lakken

Is uw houten vloer toe aan een grondige renovatie of wilt u het parket een compleet andere uitstraling geven? Kies dan voor een parket schuren en lakken door de experts van Valk Parket. Wij zorgen ervoor dat aanwezige gebruikssporen en schade geheel verwijderd worden en lakken de vloer om hem weer als nieuw te maken. Het grote voordeel van parketlak is dat het in diverse uitvoeringen verkrijgbaar is. Zo is er de standaard matte lak, maar ook kunt u voor de extreem matte Skylt lak kiezen. Beide soorten zorgen voor een excellente bescherming en schitterende uitstraling.

Hoogwaardige parketlak voor onderhoudsarme parketvloer

Huurt u ons in voor het volledig vernieuwen van uw houten vloer? Dan gebruiken we altijd de meest hoogwaardige laksoorten. Door de toevoeging van een beschermende lakcoating wordt het onderhoud aan uw parketvloer enorm vereenvoudigd. Voortaan hoeft u de vloer alleen nog maar even te stofzuigen of te vegen en hij ziet er weer helemaal prachtig uit. Periodiek onderhoud, zoals het grondig reinigen van de gelakte vloer, kunt u uiteraard aan ons gespecialiseerde team uitbesteden. Zo houdt u meer tijd over voor de dingen die voor u echt belangrijk zijn.

Voordelen van het lakken van een parketvloer

Een houten vloer maakt heel wat mee. Zo wordt hij elke dag belopen, moet hij weerstand bieden tegen meubels, speelgoed en meer en ook wordt er nog wel eens wat op gemorst. Met name vloeistoffen en vuil kunnen behoorlijk wat schade en ontsieringen veroorzaken. Door een totaalbehandeling van parket schuren en lakken wordt de oude schade weggehaald en worden nieuwe beschadigingen zo veel mogelijk voorkomen. Verder verlengt een parket renovatie de levensduur van uw vloer. Bovendien kunt u uw bestaande houten vloer in elke gewenste tint laten lakken.

Advies omtrent onderhoud van een gelakte vloer

Graag geven we u een paar tips mee voor het onderhoud aan uw gerenoveerde vloer. U wilt hem natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Dit krijgt u voor elkaar door hem regelmatig van stof en ander los vuil te ontdoen en door hem van tijd tot tijd een grondige opfrisbeurt te geven. Grondig reinigen kan met behulp een speciaal reinigingsmiddel voor gelakte vloeren (zo’n 60 cc parketreiniger in 5 liter water). Dit maakt uw vloer echt goed schoon, zonder dat het de beschermende laklaag aantast.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Adres werkzaamheden
=