Parket Schuren en Oliën

Parket schuren en oliën door Valk Parket zorgt voor een prachtige houten vloer als nieuw! Kunt u de versleten, verkleurde of verouderde aanblik van uw houten vloer niet meer aanzien? Dan is het tijd om uw parket professioneel te laten renoveren. Deze methode is ideaal om uw bestaande vloer nieuw leven in te blazen. Daarnaast is een parket renovatie ook heel duurzaam, omdat er geen nieuwe grondstoffen voor nodig zijn. Een hele mooie optie bij het herstellen van uw vloer is parket schuren en oliën. Hierbij wordt uw parketvloer netjes geschuurd en egaal gemaakt, waarna we hem keurig afwerken met een vloerolie naar keuze.

Keuze uit 2K Olie of hardwax olie

Natuurlijk hebt u het voor het zeggen bij de renovatie van uw parket. Het gaat ten slotte om uw vloer! Daarom kunt u bij ons zelf bepalen of uw voorkeur uitgaat naar 2K olie of bijvoorbeeld hardwax olie. 2K olie is een olie die bestaat uit twee componenten. Het is geschikt voor zowel harde als zachtere houtsoorten en trekt snel in. Na een behandeling met 2K olie krijgt uw houten vloer een natuurlijke matte uitstraling. Hardwax olie is een combinatie van vloerolie en hardwax die goed dekt op alle soorten houten vloeren. Dit middel is verkrijgbaar in zowel matte als glanzende uitvoeringen. Beide producten zijn beschikbaar in een rijke variatie aan kleuren.

Waarom kiezen voor olie of hardwax olie

Zowel standaard vloerolie als hardwax olie beschermt uw gerenoveerde vloer optimaal nadat hij geschuurd en geëgaliseerd is. Zo blijft uw parket langer mooi en zal hij minder snel opnieuw beschadigen of vervuilen. Verder blijft uw houten vloer na het parket schuren en oliën veel langer schoon. Het onderhoud aan uw vloer wordt voortaan ook een stuk eenvoudiger. Een extra pluspunt is dat beide middelen verkrijgbaar zijn in vele kleurstellingen. Zo kunt u uw houten vloer heel gemakkelijk een nieuwe uitstraling geven.

Onderhoud advies voor een olie of hardwax vloer

Zand, stof en ander vuil zijn kleine boosdoeners die een groot effect kunnen hebben op uw vloer. Daarom raden we u aan om uw vloer dagelijks of toch minimaal een paar keer per week te stofzuigen. Ontstaan er op den duur vlekken op het houten vloeroppervlak? Verwijder deze dan met een vlekkenverwijderaar of intensiefreiniger voor geoliede parketvloeren. Om de beschermlaag van uw vloer intact te houden, adviseren we u om van tijd tot tijd een laagje onderhoudsolie op het hout aan te brengen.

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Adres werkzaamheden
=