Parket Schuren

Parket schuren door Valk Parket Renovatie zorgt voor een houten vloer welke weer als nieuw is! Elke houten vloer is schitterend als hij net gelegd is. Jaren van intensief gebruik zorgen er echter voor dat parket zijn glans verliest, letterlijk en figuurlijk.

Gelukkig is het altijd mogelijk om uw houten vloer als nieuw te maken. Valk Parket is gespecialiseerd in parket schuren en afwerken op diverse manieren. Zo is er altijd een perfecte behandeling voor uw houten vloer!

Waarom kiezen voor Valk Parket

Ons team bestaat uit echte specialisten met een hart voor houten vloeren. Kwaliteit staat bij ons voorop en dus kunt u bij ons vertrouwen op een professionele aanpak met dito machines en materialen. Kies bijvoorbeeld uit de rijkste vloerolie, lak of wax en wij laten uw houten vloer stralen als nooit tevoren! Hiermee wordt uw parket weer een echte blikvanger in uw interieur.

43 jaar ervaring in parket schuren en behandelen met olie of lak

Dankzij 43 jaar ervaring is geen enkele houten vloer te moeilijk of te ernstig beschadigd. Onze vakmensen vinden altijd de perfecte behandeling voor uw parket. Omdat geen enkele vloer hetzelfde is, gaan we altijd voor een aanpak op maat. Deze baseren we op de resultaten vanuit de gratis vloerinspectie en natuurlijk op uw persoonlijke wensen. Zo krijgt u de houten vloer van uw dromen.

Parket Schuren en Oliën

Een populaire optie bij parket renovatie is een afwerking met hoogwaardige vloerolie. Dit middel zorgt voor een prachtige aanblik en beschermt uw parket ook nog eens ontzettend goed tegen nieuwe beschadigingen, vervuiling en meer. Ook is een behandeling met vloerolie perfect voor houten vloeren met vloerverwarming. Laat uw parket schuren en oliën door de specialisten van Valk Parket.

Parket Schuren en Lakken

Vanuit het verleden zijn veel mensen vooral bekend met gelakte houten vloeren. Ook deze afwerking kunnen wij voor u verzorgen. Parketlak is tegenwoordig nog mooier dan voorheen en biedt ook nog eens een betere bescherming dan ooit tevoren. Tel daar nog eens bij op dat het verkrijgbaar is in ontzettend veel kleuren en wij begrijpen wel waarom deze afwerking nog altijd zeer geliefd is! Laat uw parket schuren en lakken door de specialisten van Valk Parket.

Parket Schuren met garantie op geleverd werk

Kiest u voor een parketrenovatie door Valk Parket? Dan bent u altijd verzekerd van het beste resultaat! U ontvangt van ons dan ook altijd een garantie op het geleverde werk. Wij zijn immers pas echt tevreden als u dat ook bent! Meer informatie? Wij leggen het u graag verder uit!

Gecertificeerd vakbedrijf voor parket renovatie

Juist omdat kwaliteit bij ons zo hoog in het vaandel staat, willen we u dit ook graag bewijzen. Daarom werken we uitsluitend met gecertificeerde vakmensen die allemaal het vakdiploma tot allround parketteur op zak hebben. Tevens zijn we Bona gecertificeerd.

Vrijblijvende vloerinspectie en advies op locatie

Houten vloeren die al heel wat meegemaakt hebben, hebben niet altijd hetzelfde nodig. Soms is een grondige parket reiniging voldoende en in andere gevallen is een complete parket renovatie noodzakelijk. Laat ons daarom gratis en vrijblijvend langskomen voor een vloerinspectie en advies bij u thuis!

Offerte Aanvragen

Vul onderstaande formulier zo specifiek mogelijk in voor een heldere en scherpe prijsopgave.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Uw naam
Adres werkzaamheden
=